www.masternexttalent.nl

Deel deze post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Na een bijzonder jaar, waarin ook ik heb verloren, zelf flink ben geraakt door het verschrikkelijke virus en keuzes heb moeten maken, ben ik trots. Trots op de mensen om mij heen, mijn vrienden, mijn familie, trots op mijn eigen gezin en op mezelf. 

Ik ben opgekrabbeld en ga weer doen waar ik goed in ben, waar ik energie van krijg. Ik ga mensen en organisaties met elkaar verbinden! Want ondanks de huidige lockdown en de komende avondklok en de onwetendheid hoe lang dit nog voortduurt, is en blijft de arbeidsmarkt in beweging.  Goed talent is nog altijd schaars. Ik ga bedrijven aan het beste talent helpen en ze leren het talent uiteindelijk ook te behouden. En ik ga mensen helpen aan een beter leven met een mooie nieuwe baan.

Met een paar maanden vertraging gaat vandaag de website live. Voor mijn gevoel het startsein dat we nu echt gaan beginnen. Ik doe dit natuurlijk niet alleen.  Ik doe dit samen met een team, met de beste vakgenoten die allemaal ruimschoots hun sporen hebben verdiend in de recruitment wereld. Daarover snel meer.

Wij staan als team in de startblokken voor jou om jouw organisatie te helpen met alle mogelijke recruitment uitdagingen. En om jou als kandidaat aan een nieuwe uitdaging bij één van die mooie werkgevers te helpen. Kijk daarom ook vooral bij onze interne vacatures.

Hoe we dit alles doen lees je op onze website www.masternexttalent.nl.
Ik wens je veel leesplezier en laat het ons vooral weten wanneer je ons advies kan gebruiken.
Together we Master Next Talent!

Groetjes, 

Marie-Nel Tompson
Oprichter/Eigenaar
Master Next Talent

Bekijk meer

Word ik vervangen door Meneer de robot?

Zijn we straks compleet overbodig? Of blijft onze menselijke inbreng van onschatbare waarde? Circa een jaar geleden werd ik met regelmaat benaderd door collega-recruiters via

Contact