Recruiter Start People Overheid – Den Haag

'Het leven is te kort om dingen te doen waarover je niet gepassioneerd bent’

Deel deze vacature

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Ben jij iemand die alle ballen hoog kunt houden? Presteer je het beste onder druk en werk je graag in teamverband? Dan zijn wij namens onze opdrachtgever Start People op zoek naar jou! We zoeken namelijk niet één maar twee (2) Recruiters voor de vestiging van Start People Overheid in Den Haag.

 

Wat ga je doen?

Dat elke dag als Recruiter bij Start People Overheid anders is, heeft meerdere redenen. Zo werk je met heel verschillende ministeries en organisaties binnen de overheid, met allerlei verschillende contactpersonen en afdelingen. Bij al die organisaties en in allerlei situaties kun jij als recruiter een kijkje achter de schermen nemen. Er kunnen grote aanvragen binnenkomen vanuit opdrachtgevers. Het is dan aan jou om alle zeilen bij te zetten. En alsof dat nog niet genoeg uitdaging biedt, ben je in meerdere rollen actief.

Verbinder
Werven en selecteren zijn in deze rol een groot onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden. Met de nodige creativiteit werf en selecteer je de juiste kandidaten voor de opdracht. En je vind de juiste opdrachtgevers voor de kandidaat. Dit lukt je omdat je weet wat er speelt bij de klant én bij de kandidaat en doordat je je, als het nodig is, buiten de gebaande paden durft te begeven. Je bent de belangrijkste schakel tussen onze opdrachtgevers en kandidaten.

Relatiebeheerder
Een tevreden klant is de beste klant. Doordat je veel aandacht besteedt aan klantgerichtheid en service én op tijd de beste flexmedewerkers aanbiedt, bind je de klant aan je. En even belangrijk: de kandidaat! Je kent de wensen en talenten van een kandidaat. Dat hierbij je bovengemiddelde communicatieve vaardigheden goed van pas komen, is een feit.

Groepspeler
Teamspirit is jouw mantra! Samen met jouw team zorg jij voor het behalen van mooie resultaten en targets binnen onze unit. Jij staat open voor feedback en durft deze ook te geven om zo ons proces continue te optimaliseren. Je komt te werken in een team met enthousiaste en super gezellige collega’s, waarbij heel veel plezier tijdens het werk centraal staat!

Wie ben jij?

Voor de functie van Recruiter zijn wij op zoek naar kandidaten met een HBO werk- en denkniveau en relevante werkervaring. Daarnaast ben je gewend om op verschillende niveaus te communiceren en ben je resultaatgericht en stressbestendig.
Ook herken jij je in de volgende competenties:

 • Zelfstandig
 • Plannen, organiseren en coördineren
 • Ownership (verantwoording nemen)
 • Proactief
 • Accuraat en nauwkeurig
 • Klantgericht en communicatief sterk

 

Wat bieden we jou?

 • Je komt in dienst bij Start People met een startsalaris afhankelijk van jouw relevante werkervaring, met volop kansen tot salarisgroei; je salaris stijgt jaarlijks op basis van jouw resultaten.
 • Een bonusregeling waarbij je per kwartaal, op basis van de resultaten van je team, regio en de totale organisatie, een leuk bedrag extra uitbetaald kunt krijgen.
 • Interne opleidingen/workshops en toegang tot meer dan 100 online trainingen en volop doorgroeimogelijkheden via het loopbaanhuis.
 • Een Persoonlijk budget (PB) van 6% bovenop je maandsalaris. Naast 20 wettelijke verlofdagen per jaar en een pensioenregeling krijg je dit PB waarmee je zelf kunt kiezen waaraan je dit wil gaan uitgeven. Bijvoorbeeld: extra uitkering in geld, extra verlofdagen, het kopen van een fiets of een vergoeding van je sportabonnement.
 • Een laptop en een telefoon van de zaak en flexibel uitbetaald vakantiegeld (8%), waarbij je zelf kiest wanneer en met welke frequentie je dit uitbetaald wil krijgen. Bijvoorbeeld maandelijks of 2 keer per jaar. Handig!

 

Een organisatie waar we elke dag met elkaar vanuit ons hart ondernemend en doelgericht werken voor onze opdrachtgevers, flexkrachten en onszelf.

Het team in Den Haag bestaat uit 9 medewerkers en een manager. We zoeken iemand die een teamplayer is, want succes behalen we in ons team met elkaar. Op dit moment werken we in verband met COVID-19 vanuit huis, maar zodra het weer kan, kom je te werken in ons pand aan de Parkstraat in Den Haag, waar naast Start People Overheid o.a. ook Start People MKB en XL zijn gevestigd.

Leuk om te weten: we sluiten onze werkweek graag met elkaar af onder het genot van een drankje via Teams. Eens per maand (hopelijk snel weer!) is er een borrel met alle collega’s van de afdeling.

Zie jij de match?

Kan je niet wachten om in deze baan je tanden te zetten? Ben je toe aan een volgende uitdaging? Wil jij jouw ervaring bij Start People inzetten? Solliciteer dan op deze vacature. Dat kan op diverse manieren via natasha@masternexttalent.nl met je CV en motivatie of via onderstaand sollicitatie document.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Natasha Rahimi-Verheijen via natasha@masternexttalent.nl of 06-4275 6959.

Master Next Talent voert deze werving en selectie procedure exclusief voor Start People uit.

Over RGF Staffing (voorheen USG People)

RGF Staffing is een toonaangevende HR-dienstverlener met 1400 medewerkers, actief in de markt met merken als Start People, Unique, Technicum, USG Professionals en Secretary Plus. RGF Staffing is volop in beweging en daarom zoeken wij jou!

 

 

 

Bekijk meer

Contact