Business Controller USG Professionals – Almere

'Het leven is te kort om dingen te doen waarover je niet gepassioneerd bent’

Deel deze vacature

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Begrijp jij wat een organisatie drijft en kan jij helpen bij het opstellen van bedrijfsplannen voor de verschillende labels om groeikansen te identificeren en toezicht te houden op de zakelijke en financiële operatie? Dan zoeken wij jou! Namens onze opdrachtgever USG Professionals zijn wij ter uitbreiding op zoek naar een ervaren Business Controller om het team te komen versterken op het hoofdkantoor in Almere! 

 

Wat ga je doen?

Samen met de Finance Manager ben je verantwoordelijk voor de analyse, sturing en advisering aan het management van het merk USG Professionals. Je verzorgt de financiële rapportages, de planning & control-cyclus (budgettering, maandafsluiting, KPI-analyse) en je adviseert proactief over de risico’s en kansen die van invloed zijn op de financiële gezondheid van het merk, wat zich vertaalt in bedrijfscontinuïteit van USG Professionals. Je ondersteunt en adviseert de business gevraagd en ongevraagd. Uiteraard draag je als Business Controller bij aan de invulling en uitvoering van de businessstrategie. Je volgt signalen op en adviseert op het gebied van financiën, bedrijfsvoering en primaire processen. Je voert maandelijkse controles uit en analyseert de rapportages. Deze bespreek je met de business en je maakt eventueel verbetervoorstellen. Daarnaast ben je betrokken bij merk overschrijdende projecten binnen het Finance domein.

Het complete Finance team, waar je onderdeel van uitmaakt, bestaat uit mensen die altijd alles beter willen doen. Efficiënter, effectiever. Dit team ondersteunt alle vestigingen maximaal. Men faciliteert de infrastructuur, zorgt dat deze werkt en steeds beter wordt. Automatiseren, daar waar kan. Fouten reduceren, daar waar het foutgevoelig is. Reorganiseren, daar waar men vereenvoudigingen en verbeteringen ziet in de processen. Faciliteren, zodat iedereen kan doen wat ie moet doen, kortom dienstverleners pur sang.

Je wordt onderdeel van het Business Control team en je rapporteert aan de Manager Business Control. Je staat opgesteld voor het merk USG Professionals met de vier verschillende labels USG Legal, USG Finance en USG Marketing & Communications.

 

 

What’s in it for you?

Je komt terecht in een afwisselende werkomgeving waarin je onderdeel uitmaakt van een professioneel en gedreven team. We hechten veel waarde aan een goede werkomgeving met aandacht voor vitaliteit en transparante communicatie. En omdat we geloven in een leven lang leren en het inzetten van talent, is er volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Verder bieden we je:

 • een bepaalde tijd contract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • een passend salaris bij deze uitdaging;
 • gezellige, professionele collega’s die voor je klaarstaan;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden:
  • 8% vakantiegeld
  • 6% flexibel budget voor extra vrije dagen of juist wat extra inkomen
  • 20 vakantiedagen
  • reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer
  • pensioenregeling

 

Wie ben je?

Je staat stevig in jouw schoenen en laat je niet snel omverblazen. Je handelt graag proactief en bent een gewaardeerde business partner / sparringpartner voor het management van de vier verschillende labels en andere stakeholders. Met jouw analytische en nauwkeurige blik weet jij de financiële processen te optimaliseren. Als Business Controller heb je oog voor detail, kun je goed analyseren, controleren en rapporteren en heb je kennis van de huidige financiële principes. Complexe ideeën kun je zowel in woord als geschift overbrengen op collega’s. Je bent gepassioneerd door cijfers, maar je ziet het complete plaatje achter de cijfers, en je kunt een verhaal vertellen vanuit een dashboard / rapport aan de organisatie over verschillende teams en culturen heen; je bent een natuurlijke verhalenverteller. Je bent in staat om jouw communicatiestijl aanpassen op basis van het publiek. Je voelt je op je gemak in een dynamische, snel veranderende omgeving en doet dingen graag anders.

Als Business Controller beschik je over het volgende profiel:

 • HBO/ WO werk- en denkniveau
 • Een economische of bedrijfskundige achtergrond
 • Bij voorkeur 5 tot 8 jaar relevante werkervaring in vergelijkbare functie

 

Zie jij de match?

Kan je niet wachten om in deze baan je tanden te zetten? Ben je toe aan een volgende uitdaging? Wil jij jouw ervaring bij ons inzetten? Solliciteer dan op deze vacature. Dat kan op diverse manieren via natasha@masternexttalent.nl met je CV en motivatie of via onderstaand sollicitatie document. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Natasha Rahimi-Verheijen via natasha@masternexttalent.nl of 06-4275 6959.

Master Next Talent voert deze werving en selectie procedure exclusief voor USG Professionals uit.

 

Hoe ziet de procedure eruit?

 • Na ontvangst van je gegevens maken we als eerste stap graag kort (telefonisch) kennis met je;
 • Daarna volgt een diepere kennismaking via Teams;
 • Wanneer we beide positief zijn presenteren wij je gegevens aan onze opdrachtgever;
 • Daarna volgt een 1e gesprek met de hiring manager en de corporate recruiter van RGF Staffing;
 • Na een positief gesprek van beide kanten ontvang  je vanuit RGF Staffing een uitnodiging voor een online assessment (drijfveren, persoonlijkheid en intelligentie);
 • Bij een positief assessment volgt een 2e gesprek met de CFO en de People & Culture manager;
 • Nog steeds alle lichten op groen? je ontvangt een aanbod vanuit onze opdrachtgever!

 

Wie is onze opdrachtgever?

Wij zijn RGF Staffing The Netherlands en het is onze missie om elk jaar 100.000 mensen aan betekenisvol werk te helpen bij 10.000 werkgevers. Zo leveren we een bijdrage aan inkomen, groei en geluk van mensen. Deze sociale betrokkenheid zit in ons DNA en in dat van onze merken zoals Start People, Unique, Technicum, USG Professionals en Secretary Plus. Bij ons krijgt iedereen gelijke kansen. We staan dan ook voor een divers personeelsbeleid – daarmee bedoelen we diversiteit in kleur, seksuele gerichtheid, geslacht, leeftijd en geloofsovertuiging. We geloven dat dit voor meer creativiteit, innovatie en een beter resultaat zorgt. RGF Staffing the Netherlands is een sterk groeiende organisatie, met 1245 werknemers in vaste dienst. In onze branche zijn we toonaangevend. Onze omvang maakt het mogelijk om maatschappelijke impact te maken. Ben je klaar om aan de knoppen van grote veranderingen en kansen te draaien? En heb je zin om impact te maken? Solliciteer dan snel op de functie van Business Controller.

Bekijk meer

Contact