Consultant Recruiter (Inhouse) Start People XL – Leerdam

'Het leven is te kort om dingen te doen waarover je niet gepassioneerd bent’

Deel deze vacature

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Ben jij op zoek naar een nieuwe stap? Naar een actieve dynamische functie met veel afwisseling? Hecht jij daarnaast veel waarde aan het werken in een prettig en warm team? Kijk jij daarnaast als toekomstig recruiter uit naar het dagelijks maken van een uitstekende match tussen kandidaat en klant? Ter uitbreinding van het team is onze opdrachtgever Start People XL Leerdam op zoek naar jou!

 

Wat ga je doen?

Voor de vestiging in Leerdam zoeken we niet één maar twee enthousiaste consultant recruiters die het team van onze opdrachtgever komen versterken. De vestiging in Leerdam bedient drie grote Inhouse klanten op het gebied van productie en logistiek. Deze klanten bedien je vanuit de eigen vestiging in Leerdam. Als consultant recruiter ben je een echte meewerkend voorman/vrouw.

Hoe ziet je dag eruit?
Als consultant recruiter start je de dag met een werkoverleg met de collega’s van de vestiging om de dag en week af te stemmen in taken en verantwoordelijkheden. Zo weet iedereen wat de prioriteiten en uitdagingen voor die dag en week zijn. Een belangrijk onderdeel van je baan is het tijdig en juist inplannen van flexmedewerkers voor de verschillende klanten en afdelingen. Hiervoor sta je gedurende de dag in nauw contact met verschillende teamleiders.

Met het team van Start People XL Leerdam ga jij je inzetten om het beste personeel voor onze klanten te vinden, iedere dag weer! Leerdam is goed bereikbaar vanuit bijvoorbeeld Utrecht, Tiel, Gorinchem en Den-Bosch.

 

What’s in it for you?

 

Uitdagend, vernieuwend en dynamisch: dat is werken bij Start People! Wij vinden dat werk waarde creëert voor iedereen. Dus ook voor jou! Daarom bieden wij je een uitgebreid inwerkprogramma én uitstekende begeleiding. Gedurende de eerste 3 maanden volg je onze basisopleiding die heel interactief is. Daarnaast zelfstudie via e-learning, meekijken in de praktijk, zelf doen en coaching. Mocht jij al ervaring hebben? Dan wordt er een inwerktraject op maat gemaakt, precies naar jouw behoefte. Want wie blijft bewegen, komt vooruit! Daarnaast, ook niet onbelangrijk:

 • Je ontvangt een marktconform salaris tussen EUR 2.000,- en EUR 2.500,- bruto per maand op fulltime basis (40 uur per week);
 • Je ontvangt een Persoonlijk budget (PB) van 6% bovenop je maandsalaris. Naast 20 wettelijke verlofdagen per jaar en een pensioenregeling krijg je dit PB waarmee je zelf kunt kiezen waaraan je dit wil uitgeven. Bijvoorbeeld: extra uitkering in geld, extra verlofdagen (tot 15 dagen per jaar), het kopen van een fiets of een vergoeding van je sport abonnement;
 • Bonusregeling waarbij je per kwartaal, op basis van de resultaten van de regio en de totale organisatie, een leuk bedrag extra uitbetaald kan krijgen;
 • Interne opleidingen/workshops en toegang tot meer dan 100 online trainingen, zoals ‘Blije klanten blijven, Mindmappen, Conflicthantering en Stick to the plan’.
 • Bij goed functioneren volgt er een vast dienstverband;
 • Flexibel uitbetaald vakantiegeld (8%), waarbij je zelf kiest wanneer en met welke frequentie je dit uitbetaald wil krijgen. Bijvoorbeeld maandelijks of 2 keer per jaar. Handig!
 • Ontwikkelingskansen naar bijvoorbeeld senior intercedent en management functies;
 • En natuurlijk super leuke & gemotiveerde collega’s!

Wie ben jij?

 

 • Je hebt een hands-on mentaliteit en bent een échte doorzetter;
 • Je bent ambitieus en leiderschap zit in je genen;
 • Je beschikt over HBO werk-denk niveau;
 • Je bent goed in puzzelen en gaat geen uitdaging uit de weg;
 • Snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden is voor jou geen probleem;
 • In bezit van een rijbewijs;
 • Je beschikt daarnaast over een goede dosis humor!

 

 

Zie jij de match?

 

Kan je niet wachten om in deze baan je tanden te zetten? Ben je toe aan een volgende uitdaging? Wil jij jouw ervaring bij Start People inzetten? Solliciteer dan op deze vacature. Dat kan op diverse manieren via natasha@masternexttalent.nl met je CV en motivatie of via onderstaand sollicitatie document. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Natasha Rahimi-Verheijen via natasha@masternexttalent.nl of 06-4275 6959.

Master Next Talent voert deze werving en selectie procedure exclusief voor Start People uit.

 

Hoe verloopt de procedure?

 • We ontvangen je reactie met je CV;
 • Bij een match op papier volgt een eerste online kennismaking;
 • Is dit positief, dan presenteren wij je profiel aan Start People;
 • Dan volgt een 1e gesprek met Start People, fysiek op de vestiging of via Teams;
 • Bij een positief gesprek ontvang je een uitnodiging voor een online assessment (gericht op je capaciteit, drijfveren en competenties);
 • Bij een positief assessment volgt een 2e klikgesprek;
 • Wanneer alle lichten nog steeds op groen staan ontvang je je aanbod!

 

Wie is onze opdrachtgever?

 

Je komt te werken bij Start People Leerdam XL. Je komt te werken in een warm team met fijne collega’s. Samen met het team ga jij je inzetten om onze klanten en medewerkers te bedienen! Op dit moment zijn wij op zoek naar twee collega’s die ons team fulltime voor 40 uur komt versterken. Je komt te werken op de locatie in Leerdam!

Bekijk meer

Contact