Corporate Recruiter bij Master Next Talent – Eindhoven

'Het leven is te kort om dingen te doen waarover je niet gepassioneerd bent’

Deel deze vacature

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Als corporate recruiter interimmen vanuit een vaste baan?

Zoek jij bewust veel afwisseling in je baan? Wil je daarnaast werken in alle vrijheid met grote verantwoordelijkheid? Met daarbij tóch al je maandelijkse zekerheden? Dat kan, als Corporate Recruitment Specialist bij Master Next Talent!

Wat ga je doen?

Jij hebt je sporen reeds verdient en weet als geen ander dat recruitment een vak, een specialisme is. Jij bent klaar voor jouw volgende stap in je ontwikkeling. Je popelt om daarbij je opdrachtgever een maatwerk corporate recruitmentoplossing te bieden. Je zet deze overtuigend neer en weet je snel onderdeel van een organisatie te maken. Je neemt je verantwoordelijkheid en levert op deze
manier een bijdrage aan groeidoelstelling van jouw opdrachtgevers. Het ene moment ben je verantwoordelijk voor het zo snel mogelijk invullen van 25 vacatures, om in je volgende project samen met de afdeling HR een recruitment afdeling op te zetten. Of je vervangt iemands lopende business omdat deze is uitgevallen, je helpt mee aan de implementatie van een ATS en werkenbij website of je coördineert alle taken rondom arbeidsmarktcommunicatie. Alles is dus mogelijk. En wanneer jij hiér energie van krijgt, dan zoeken wij jou!

What’s in it for you?

Je baan is iets om trots op te zijn. Bij Master Next Talent weten we dat maar al te goed. Onze samenwerking is gebaseerd op vertrouwen, veiligheid en gezamenlijke
verantwoordelijkheid. We zorgen dat je goed gefaciliteerd bent door een inspirerende werkomgeving, de juiste tools en voldoende ontspanningsmogelijkheden te bieden. Wanneer wij een match zijn kun jij rekenen op een prima vast salaris, afhankelijk van je ervaring tussen de € 2.500,- en € 4.500,- per maand, een winstdeling, kans op een halfjaarlijkse individuele bonus, een mobiliteitsplan en prima overige arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast vinden we jouw ontwikkeling belangrijk en word je door onze Recruitment Manager begeleid en gecoacht in je kennis en vaardigheden en krijg je je eigen collega-buddy toegewezen, die jou wegwijs maakt. Ook krijg je de mogelijkheid tot het volgen van trainingen en het bijwonen van congressen en seminars. Tenslotte vieren we altijd gezamenlijk onze successen en sluiten onze werkweek regelmatig af met een borrel of etentje in één van de leuke tentjes op de High Tech Campus waar wij gevestigd zijn.

Wie ben jij?

  • hebt minimaal 4 jaar recente recruitment ervaring, waarvan minimaal 1 jaar corporate.
  • bent een echte teamplayer en deelt jouw kennis met je opdrachtgever en collega’s.
  • hebt relevante ervaring met stakeholdermanagement.
  • hebt ervaring opgedaan binnen het vakgebied van High-Tech, Techniek, ICT, de Zorg ofde Overheid.
  • bent afgestudeerd HBO/WO in een relevante richting.
  • bent succesvol in het gebruik van LinkedIn, Boolean Search, Google, Indeed, Social media etc.
  • bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse en Engelse taal in spraak en schrift. bent vanaf 32 uur per week beschikbaar en woont in regio Noord Brabant of Limburg;

Daarnaast kenmerken competenties als energiek, gedreven, sociaal, zelfstandig, flexibel,
vindingrijk, resultaatgericht en organisatiesensitief jou als persoon.

 

Wie zijn wij?

Master Next Talent, een nieuwe naam voor een bekende recruitment dienstverlener. Wij hebben als missie onze opdrachtgevers te voorzien van het beste talent én talent te verbinden aan de beste werkgevers. Dat doen we door invulling van vaste vacatures via executive search of werving en selectie en van tijdelijke vacatures via detachering of interim, door ons team van recruitment consultants met allen hun eigen specialisatie. En wanneer binnen een organisatie andere recruitment consultancy vraagstukken leven of er is behoefte aan tijdelijk (extra) recruitment capaciteit, dan kan één van onze corporate recruiters voor deze organisatie worden ingezet, remote of op locatie. We helpen organisaties van iedere grootte en uit iedere branche. We zijn daarnaast ervaren in de vakgebieden Arbeidsbemiddeling, High Tech, HRM, Techniek en ICT.

 

Zijn wij een match?

Ben jij toe aan je volgende stap? Wil jij werken bij een jong, ambitieus, ondernemend bedrijf? Bouw je graag mee aan jouw eigen én ons succes? Dan ontvangen we heel graag je reactie via onderstaand formulier of via jobs@masternexttalent.nl.

 

Vragen? Stuur je mail naar jobs@masternexttalent.nl.

Tot snel!

 

 

Bekijk meer

Recruitment Lead

Heb je al een aantal jaar werkervaring in recruitment, kennis van technische profielen en al enige ervaring met het detacheren van professionals? Ben je toe

Lees verder »

Contact