Recruitment Consultant bij Master Next Talent – Eindhoven

'Het leven is te kort om dingen te doen waarover je niet gepassioneerd bent’

Deel deze vacature

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Je eigen detachering of W&S label? Ga jij voor de win-win en zie jij overal kansen? Ga jij voor de ultieme match? Heb je een mooi netwerk en wil je nu écht eens je eigen recruitment business opzetten en runnen, maar niet als zelfstandig ondernemer? Dat kan als Recruitment Consultant bij Master Next Talent!

 

Wat ga je doen?

Of het nu gaat om het invullen van een vaste vacature via W&S of executive search, of dat je amper 3 dagen de tijd hebt om die acute detacheringsaanvraag in te vullen, jouw passie is het maken van dé match tussen kandidaat en organisatie.

Jij neemt je verantwoordelijkheid en spart continu met je collega’s om onze dienstverlening sneller en beter te maken. Wanneer jij hiér energie van krijgt, dan zoeken wij jou!

 

Jij bent de verbindende factor tussen je opdrachtgever en je kandidaten. Relatie – en kandidaten management behoeft voor jou dan ook geen enkele uitleg. Je schakelt snel, staat altijd aan en bent duidelijk in je advies richting beide partijen.

Je benut je netwerk en bent in staat zelfstandig business uit de markt te halen en bestaande opdrachtgevers uit te bouwen.

 

What’s in it for you?

Je baan is iets om trots op te zijn. Bij Master Next Talent weten we dat maar al te goed. Onze samenwerking is gebaseerd op vertrouwen, veiligheid en gezamenlijke verantwoordelijkheid.

We zorgen dat je goed gefaciliteerd bent door een inspirerende werkomgeving, de juiste tools en voldoende ontspanningsmogelijkheden te bieden.

 

Wanneer wij een match zijn kun je rekenen op een prima vast salaris, afhankelijk van je ervaring tussen de € 3.000,- en € 4.000,- per maand, een aantrekkelijke kwartaal bonus, een winstdeling, een mobiliteitsplan (auto of mobiliteitsbudget) en prima overige arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast vinden we jouw ontwikkeling belangrijk en wordt je door onze Recruitment Manager en je eigen collega’s begeleid en gecoacht in je kennis en vaardigheden en kun je intern doorgroeien naar andere rollen. Je krijgt je eigen collega-buddy die je wegwijs maakt. Ook krijg je de mogelijkheid tot het volgen van trainingen en het bijwonen van congressen en seminars.

 

Tenslotte vieren we altijd gezamenlijk onze successen en sluiten onze werkweek af met een borrel of etentje in één van de leuke tentjes op de High Tech Campus Eindhoven, waar wij gevestigd zijn.

 

Wie ben jij?

  • Je hebt ervaring als recruiter of intercedent, consultant bij een uitzend- W&S of deta bureau.
  • Je hebt een netwerk en gaat makkelijk het gesprek aan met zowel kandidaat als klant.
  • Je bent communicatief sterk om te kunnen adviseren zowel in het Nederlands als Engels.
  • Je bent HBO/WO afgestudeerd in een relevante richting.
  • Je bent ervaren in het gebruik van LinkedIn, Boolean search, Google analytics, socials etc.
  • Je bent 32-36 uur per week beschikbaar en woont in Noord Brabant of Noord Limburg.

 

Daarnaast maken competenties als energiek, gedreven, sociaal, zelfstandig, flexibel, oplossingsgericht, resultaatgericht en organisatiesensitief jou als persoon compleet.

 

 

Wie zijn wij?

Master Next Talent, een nieuwe naam voor een bekende recruitment dienstverlener!

Wij hebben als missie onze opdrachtgevers te voorzien van het beste talent én talent te verbinden aan de beste werkgevers. Dat doen we met ons team van recruitment consultants en corporate recruiters vanuit Eindhoven. Zie www.masternexttalent.nl voor meer informatie.

Zijn wij een match?

Ben jij toe aan je volgende stap? Wil jij werken bij een jong, ambitieus, ondernemend bedrijf? Bouw je graag mee aan jouw eigen én ons succes? Dan ontvangen we heel graag je reactie via onderstaand formulier of via jobs@masternexttalent.nl.

 

Vragen? Stuur je mail naar jobs@masternexttalent.nl.

Tot snel!

Bekijk meer

Recruitment Lead

Heb je al een aantal jaar werkervaring in recruitment, kennis van technische profielen en al enige ervaring met het detacheren van professionals? Ben je toe

Lees verder »

Contact