Recruiter Overheid – Heerlen

'Het leven is te kort om dingen te doen waarover je niet gepassioneerd bent’

Deel deze vacature

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Ben jij iemand die alle ballen hoog kan houden? Presteer je het beste onder druk en werk je graag in teamverband? Dan zijn wij namens onze opdrachtgever Start People op zoek naar jou! We zoeken ter uitbreiding van het huidige team, namelijk niet 1 maar 2 Recruiters voor de vestiging van Start People Overheid in Heerlen.

 

Wat ga je doen?

Dat elke dag als Recruiter bij Start People Overheid anders is, heeft meerdere redenen. Zo werk je met heel verschillende gemeentes en waterschappen in Limburg, met allerlei verschillende contactpersonen en afdelingen. Bij al die organisaties en in allerlei situaties kun jij als recruiter een kijkje achter de schermen nemen. Er kunnen grote aanvragen binnenkomen vanuit opdrachtgevers. Het is dan aan jou om alle zeilen bij te zetten. Wij zijn voortdurend actief op de arbeidsmarkt en weten als geen ander de klantvraag te vertalen in een succesvolle match. Wij krijgen veel vrijheid om ‘out of the box’ te denken en onze eigen wervingscampagnes op te starten. In deze krappe arbeidsmarkt zien we dat als een echte uitdaging!

Verbinder
Werven en selecteren zijn in deze rol een groot onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden. Met de nodige creativiteit werf en selecteer je de juiste kandidaten voor de opdracht. En je vind de juiste opdrachtgevers voor de kandidaat. Dit lukt je omdat je weet wat er speelt bij de klant én bij de kandidaat en doordat je je, als het nodig is, buiten de gebaande paden durft te begeven. Je bent de belangrijkste schakel tussen onze opdrachtgevers en kandidaten.

Relatiebeheerder
Een tevreden klant is de beste klant. Doordat je veel aandacht besteedt aan klantgerichtheid en service én op tijd de beste flexmedewerkers aanbiedt, bind je de klant aan je. En even belangrijk: de kandidaat! Je kent de wensen en talenten van een kandidaat. Dat hierbij je bovengemiddelde communicatieve vaardigheden goed van pas komen, is een feit.

Groepspeler
Teamspirit is jouw mantra! Samen met jouw team zorg jij voor het behalen van mooie resultaten en targets binnen onze unit. Jij staat open voor feedback en durft deze ook te geven om zo ons proces continue te optimaliseren. Je komt te werken in een team met enthousiaste en super gezellige collega’s, waarbij heel veel plezier tijdens het werk centraal staat!

Dagelijks start de dag met een ochtendoverleg, vanuit dit overleg stel je jou prioriteiten vast. Vervolgens ga je aan de slag met het schrijven van wervende vacatures en analyseer je de resultaten. Zodra je een geschikte kandidaat gevonden hebt, plan en voer je intakegesprekken. Deze gesprekken leg je administratief vast en deel je met collega’s.
Voordat je de kandidaat doorzet naar de klant, controleer je wel nog zijn of haar referenties. Zodra de kandidaat geplaatst is, ben je verantwoordelijk voor zijn of haar begeleiding en ontwikkeling. Verder neem je alle overige HR taken voor je rekening

Wat bieden we jou?

 • Je komt in dienst bij Start People met een startsalaris afhankelijk van jouw relevante werkervaring, met volop kansen tot salarisgroei; je salaris stijgt jaarlijks op basis van jouw resultaten.
 • Een bonusregeling waarbij je per kwartaal, op basis van de resultaten van je team, regio en de totale organisatie, een leuk bedrag extra uitbetaald kunt krijgen.
 • Interne opleidingen/workshops en toegang tot meer dan 100 online trainingen en volop doorgroeimogelijkheden via het loopbaanhuis.
 • Een Persoonlijk budget (PB) van 6% bovenop je maandsalaris. Naast 20 wettelijke verlofdagen per jaar en een pensioenregeling krijg je dit PB waarmee je zelf kunt kiezen waaraan je dit wil gaan uitgeven. Bijvoorbeeld: extra uitkering in geld, extra verlofdagen, het kopen van een fiets of een vergoeding van je sportabonnement.
 • Een laptop en een telefoon van de zaak en flexibel uitbetaald vakantiegeld (8%), waarbij je zelf kiest wanneer en met welke frequentie je dit uitbetaald wil krijgen. Bijvoorbeeld maandelijks of 2 keer per jaar. Handig!

Een organisatie waar we elke dag met elkaar vanuit ons hart ondernemend en doelgericht werken voor onze opdrachtgevers, flexkrachten en onszelf.

Leuk om te weten: we sluiten onze werkweek graag met elkaar af onder het genot van een drankje. Eens per maand (hopelijk snel weer!) is er een borrel met alle collega’s van de afdeling.

Wie ben jij?

Binnen het jonge en dynamische team, krijg jij de ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie. Samen met Start People werken aan je carrière en loopbaan en gaan voor een langdurige samenwerking. Om de taken van een Recruiter binnen het team goed uit te voeren, zijn wij opzoek naar iemand die:

 • Communicatief vaardig is en een flexibele houding heeft;
 • Zijn of haar mannetje staat en lastige gesprekken op een positieve manier weet om te buigen;
 • Stressbestendig is en goed weet om te gaan met AD-HOC situaties;
 • Als mooie ‘nice to have’ eventueel al affiniteit of werkervaring heeft in het sociale domein;
 • Proactief is en een goede dosis humor heeft en iedere dag opnieuw de juiste prioriteiten weet te stellen.

 

Zie jij de match?

Kan je niet wachten om in deze baan je tanden te zetten? Ben je toe aan een volgende uitdaging? Wil jij jouw ervaring bij Start People Heerlen inzetten? Solliciteer dan op deze vacature. Dat kan op diverse manieren via natasha@masternexttalent.nl met je CV en motivatie of via onderstaand sollicitatie document.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Natasha Rahimi-Verheijen via natasha@masternexttalent.nl of 06-4275 6959.

Master Next Talent voert deze werving en selectie procedure exclusief voor Start People Heerlen uit.

Hoe verloopt de procedure?

 • We ontvangen je reactie met je CV;
 • Bij een match op papier volgt een eerste online kennismaking;
 • Is dit positief, dan presenteren wij je profiel aan Start People;
 • Dan volgt een 1e gesprek met Start People, fysiek op de vestiging of via Teams;
 • Bij een positief gesprek ontvang je al een voorstel!
 • Zodra dit getekend is ontvang je een uitnodiging voor een online assessment, gericht op je capaciteit, drijfveren en competenties, zodat je verder ontwikkeld kan worden!

Over RGF Staffing

RGF Staffing (voor heen USG People) is een toonaangevende HR-dienstverlener met 1400 medewerkers, actief in de markt met merken als Start People, Unique, Technicum, USG Professionals en Secretary Plus. RGF Staffing is volop in beweging en daarom zoeken wij jou!

 

Bekijk meer

Recruitment Lead

Heb je al een aantal jaar werkervaring in recruitment, kennis van technische profielen en al enige ervaring met het detacheren van professionals? Ben je toe

Lees verder »

Contact