Accountmanager New Business – diverse locaties in NL

'Het leven is te kort om dingen te doen waarover je niet gepassioneerd bent’

Deel deze vacature

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Ben jij gek op netwerken? Nieuwe relaties opbouwen en uitbouwen? En ben je het liefst in gesprek met je klant? Dan is dit jouw baan! Voor onze opdrachtgever Unique zijn wij op zoek naar een aantal Accountmanagers New Business voor diverse locaties in Nederland.

 

Wat ga je doen?

Als Accountmanager New Business bij Unique heb jij een vrije rol binnen het team. Jij zorgt voor de nieuwe klanten die jouw collega’s van de binnendienst gaan voorzien van nieuwe medewerkers. Jij haalt de vacatures binnen, zij matchen de juiste kandidaat op de vacature en zorgen dat de klant tevreden is en blijft.

In deze functie is elke dag weer anders, je krijgt veel ruimte om initiatief te nemen. We starten de dag met prestatiemanagement en daarin bespreken we wat ieder zijn doel is en of wij elkaar kunnen helpen. Vervolgens signaleer je commerciële kansen en speel je daar op in door een plan te maken en de KPI’s te bepalen met het team. Als Accountmanager New Business handel jij vanuit eigen ondernemerschap, benader je proactief nieuwe prospects en speel je in op de kansen in de arbeidsmarkt.

Ook kun je jouw functie verbreden door deel te nemen aan regionale en landelijke projecten. Zo ben je verzekerd van een veelzijdige en uitdagende carrière binnen Unique!

 

What’s in it for you?

Wanneer je bij Unique aan de slag gaat begin je in de eerste 90 dagen aan een opleidingstraject aan de Unique Academy waarin je alles leert over arbeidswet- en regelgeving, recruitment en sales.

Het startsalaris ligt tussen de €2200 en €2800 bruto per maand, op basis van 40 uur en is afhankelijk van je opleidingsachtergrond en werkervaring. Je salaris verhoog je met diverse bonusregelingen en een extra persoonlijk budget (PB) om meer vrije dagen bij te kopen of je kunt het uit laten betalen.

 

Uiteraard krijg je bovenop je salaris ook vakantiegeld en is er een goede pensioenregeling. Ook krijg je de mogelijkheid om te kiezen voor een collectieve ziektekostenverzekering. Indien je kosten voor woon- werkverkeer maakt worden deze vergoed vanaf 6 kilometer enkele reis. Je krijgt een laptop en telefoon van de zaak en (wanneer het weer mag) er zijn regelmatig vrijdagmiddagborrels en personeelsfeestjes.

 

Bij Unique binden we Accountmanagers New Business graag voor lange tijd. Het gaat dan ook om een bij voorkeur fulltime baan met uitzicht op een vast dienstverband. Er zijn ook volop doorgroeimogelijkheden: je kan bij Unique binnen een paar jaar doorgroeien naar senior Accountmanager New Business, manager of expert binnen jouw vakgebied. Unique gelooft in groei en ambitie!

 

Wie ben jij?

Jij bent een open en enthousiaste medewerker met ambitie om door te groeien in sales.

Daarnaast beschik je over:

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Enige ervaring in een commerciële of soortgelijke functie waardoor snel schakelen en klantcontact jou niet onbekend is;
  • Een rijbewijs, deze heb je namelijk nodig als je (potentiële) klanten gaat bezoeken in een auto van Unique.

Verder beschik je als Accountmanager New Business over uitstekende communicatieve vaardigheden, je houdt van een uitdaging en hebt een representatieve houding want jij bent het visitekaartje voor Unique.

 

Zie jij de match?

Kan je niet wachten om in deze baan je tanden te zetten? Ben je toe aan een volgende uitdaging? Wil jij jouw ervaring bij Unique inzetten? Solliciteer dan op deze vacature.

Dat kan op diverse manieren via natasha@masternexttalent.nl met je CV of via onderstaand sollicitatie document. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Natasha Rahimi-Verheijen via natasha@masternexttalent.nl of 06-4275 6959.

Master Next Talent voert deze werving en selectie procedure exclusief voorUnique uit.

 

Hoe verloopt de procedure?

  • We ontvangen je reactie met je CV;
  • Bij een match op papier volgt een eerste (telefonische of online) kennismaking;
  • Is dit positief, dan presenteren wij je profiel aan Unique;
  • Dan volgt een 1e gesprek met Start People, fysiek op de vestiging of online;
  • Bij een positief gesprek ontvang je al een voorstel!
  • Zodra dit getekend is ontvang je een uitnodiging voor een online assessment, gericht op je capaciteit, drijfveren en competenties, zodat je richting toekomst verder ontwikkeld kan worden!

 

Wie is onze opdrachtgever?

Unique is de leukste club van Nederland! Dé HR business partner die anders is dan alle anderen. Voortgekomen uit de gedachte dat achter elk cv een mens zit. Wij willen de mens achter dat cv leren kennen. Want iedereen verdient aandacht. Helemaal in een wereld die steeds onpersoonlijker lijkt te worden. Wij kijken naar persoonlijkheid, talent, drijfveren, ambities en dromen. We zijn dol op dat wat iemand bijzonder maakt. Unique heet niet voor niets Unique. Ieder mens is een unieke mix van eigenschappen. Net zoals alle organisaties waarmee we samenwerken. Wij kijken naar het unieke karakter van een bedrijf. We zoeken de mensen die daarbij passen. En ja, ook onze collega’s zijn uniek.

Bekijk meer

Recruitment Lead

Heb je al een aantal jaar werkervaring in recruitment, kennis van technische profielen en al enige ervaring met het detacheren van professionals? Ben je toe

Lees verder »

Contact