Recruiter Unique – diverse locaties in NL

'Het leven is te kort om dingen te doen waarover je niet gepassioneerd bent’

Deel deze vacature

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Wil jij talenten en organisaties bij elkaar brengen? Heb je passie voor recruitment of wil jij jezelf hierin ontwikkelen? Ben je op zoek naar een vaste baan met doorgroeimogelijkheden? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever Unique zijn wij op zoek naar recruiters voor diverse locaties in Nederland.

Wat ga je doen?

Elke dag is anders, je krijgt veel ruimte en vrijheid om initiatief te nemen. Als allround intercedent ben jij een belangrijke schakel tussen klant en kandidaat. Jij bedenkt samen met je collega’s acties om nieuwe kandidaten te werven voor nieuwe en bestaande klanten. Je werft en selecteert kandidaten die jij benadert via verschillende kanalen. Denk hierbij aan: LinkedIn, Indeed, Nationale vacaturebank, Facebook en Instagram of misschien heb je in je eigen netwerk nog goede kandidaten die je kan voorstellen bij (potentiële) klanten.

Als intercedent handel jij vanuit eigen ondernemerschap. Signaleer je commerciële kansen? Dan speel je daar op in. Je werkt met verschillende opdrachtgevers in het MKB segment. Ook kun je jouw functie verbreden door deel te nemen aan regionale en landelijke projecten. Zo ben je verzekerd van een veelzijdige en uitdagende carrière binnen Unique!

Verder:

 • Houd jij je bezig met recruitment, sales, marketing en adviseren van klanten;
 • Zorg je voor de juiste match tussen kandidaten en onze opdrachtgevers voor zowel tijdelijke als vaste functies. Hiervoor beoordeel en selecteer jij cv’s, nodigt kandidaten uit en voert sollicitatiegesprekken;
 • Ben je samen met je team verantwoordelijk om de commerciële doelstellingen te behalen;
 • Haal je nieuwe opdrachtgevers binnen en beheer je de bestaande klantenportefeuille.

 

Whta’s in it for you?

Wanneer je bij Unique aan de slag gaat begin je in de eerste 90 dagen aan een opleidingstraject aan de Unique Academy waarin je alles leert over arbeidswet- en regelgeving, recruitment en sales.

Je vaste maandelijkse salaris is afhankelijk van je opleidingsachtergrond en werkervaring. Je salaris verhoog je met diverse bonusregelingen en een extra budget om meer vrije dagen bij te kopen of je kunt het extra uit laten betalen. Uiteraard krijg je bovenop je salaris ook vakantiegeld en is er een goede pensioenregeling. Ook krijg je de mogelijkheid om te kiezen voor een collectieve ziektekostenverzekering. Indien je kosten voor woon- werkverkeer maakt worden deze vergoed. Je krijgt een laptop en telefoon van de zaak en wanneer het weer mag zijn er regelmatig vrijdagmiddagborrels en personeelsfeestjes.

Bij Unique binden we intercedenten graag voor lange tijd. Het gaat dan ook om een fulltime met uitzicht op een vast dienstverband. Er zijn ook volop doorgroeimogelijkheden: je kan bij Unique binnen een paar jaar doorgroeien naar senior intercedent, e-recruiter, manager of expert binnen jouw vakgebied. Unique gelooft in groei en ambitie!

 

Wie ben jij?

Naast de werving en selectie van kandidaten voor onze huidige klantenportefeuille besteed je dagelijks tijd aan het benaderen van potentiële opdrachtgevers, oftewel potentiële klanten van Unique. Enige commerciële ervaring of de ambitie om jezelf hierin te ontwikkelen is daarom een vereiste om deze functie goed uit te voeren.

Daarnaast beschik je over:

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Een rijbewijs, deze heb je namelijk nodig als je (potentiële) klanten gaat bezoeken in een auto van Unique.

Verder ben je positief ingesteld en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je houdt van een uitdaging, bent fulltime beschikbaar en denkt in kansen.

 

Zie jij de match?

Kan je niet wachten om in deze baan je tanden te zetten? Ben je toe aan een volgende uitdaging? Wil jij jouw ervaring bij Unique inzetten? Solliciteer dan op deze vacature.

Dat kan op diverse manieren via natasha@masternexttalent.nl met je CV of via onderstaand sollicitatie document. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Natasha Rahimi-Verheijen via natasha@masternexttalent.nl of 06-4275 6959.

Master Next Talent voert deze werving en selectie procedure exclusief voorUnique uit.

 

Hoe verloopt de procedure?

 • We ontvangen je reactie met je CV;
 • Bij een match op papier volgt een eerste (telefonische of online) kennismaking;
 • Is dit positief, dan presenteren wij je profiel aan Unique;
 • Dan volgt een 1e gesprek met Start People, fysiek op de vestiging of online;
 • Bij een positief gesprek ontvang je al een voorstel!
 • Zodra dit getekend is ontvang je een uitnodiging voor een online assessment, gericht op je capaciteit, drijfveren en competenties, zodat je richting toekomst verder ontwikkeld kan worden!

 

Wie is onze opdrachtgever?

Unique is de leukste club van Nederland! Dé HR business partner die anders is dan alle anderen. Voortgekomen uit de gedachte dat achter elk cv een mens zit. Wij willen de mens achter dat cv leren kennen. Want iedereen verdient aandacht. Helemaal in een wereld die steeds onpersoonlijker lijkt te worden. Wij kijken naar persoonlijkheid, talent, drijfveren, ambities en dromen. We zijn dol op dat wat iemand bijzonder maakt. Unique heet niet voor niets Unique. Ieder mens is een unieke mix van eigenschappen. Net zoals alle organisaties waarmee we samenwerken. Wij kijken naar het unieke karakter van een bedrijf. We zoeken de mensen die daarbij passen. En ja, ook onze collega’s zijn uniek.

Bekijk meer

Recruitment Lead

Heb je al een aantal jaar werkervaring in recruitment, kennis van technische profielen en al enige ervaring met het detacheren van professionals? Ben je toe

Lees verder »

Contact