Vaste vacatures

Vaste vacatures

Talent direct bij jou in dienst
Jouw vaste vacature wordt succesvol via Executive Search of Werving & Selectie ingevuld door onze headhunter of recruitment consultant.

Executive Search zetten we in wanneer jij de meest geschikte en relevante kandidaat door ons wil laten vinden voor een zware en/of cruciale rol binnen je organisatie, meestal met een salaris vanaf € 90.000,00 op jaarbasis. 

De kandidaat heeft vaak een vaste baan en is helemaal niet actief op zoek (70% van de arbeidsmarkt is niet actief op zoek). Dit is een arbeidsintensief traject, kost tijd, zowel om exact te achterhalen wat intern gewenst is en om met intensief search werk de kandidaat te vinden en uiteindelijk te binden aan jouw organisatie.

Een Werving & Selectie traject passen we vaak toe bij openstaande vacatures waarbij potentiële kandidaten net iets meer actief op zoek zijn naar een nieuwe baan. Dit proces verloopt hetzelfde als dat van Executive Search met dien verstande dat het net wat minder tijd kost de kandidaten te vinden

Proces

  • Wanneer de vraag ontstaat is er contact om alle ins en out van de organisatie, de afdeling, het team en de vacature te leren kennen.
  • We maken een voorstel op met duidelijke afspraken over uiteindelijk proces, tijdslijn en fee.
  • We (her)schrijven de vacaturetekst, zodat deze wervend is en opvalt en zorgen voor zichtbaarheid op diverse platforms.
  • We vinden de juiste kandidaat en desgewenst nemen we een test en of assessment af.
  • Alle talenten die we voorstellen hebben we zelf gesproken en gezien.
  • Dit talent treedt direct in dienst bij jouw organisatie.

Bij zowel de invulling van je vaste en of tijdelijke vacature blijven we in contact. We begeleiden je van A tot Z en ook straks, als de gekozen kandidaat bij je aan het werk is, houden we contact – met jou én met je nieuwe (interim) talent. Zo zorgen we ervoor dat jullie beiden tevreden zijn en blijven. Deze extra aandacht voor klant en kandidaat resulteert in een succesvolle, langdurige samenwerking.

Vorige

Corporate recruitment

Volgende

Tijdelijke Vacatures

Contact