Master Next Talent opent Talent Sourcing Center

Deel deze post

Master Next Talent opent Talent Sourcing Center op High Tech Campus

Eindhoven – 18 februari 2022 – Recruitment dienstverlener Master Next Talent heeft sinds februari 2022 de deuren geopend van haar Sourcing Center op de High Tech Campus in Eindhoven. Met een tiental gecertificeerde Talentscouts wil Master Next Talent vanuit dit Sourcing Center, naast de reeds bestaande recruitmentdienstverlening, haar opdrachtgevers in deze tijden nog beter ontzorgen en ondersteunen bij de zoektocht naar én het behoud van talent. 
Opening Sourcing Center
Opening Sourcing Center Master Next Talent

Recruitment is handwerk

Marie-Nel Tompson (oprichter/eigenaar): ‘Anno 2022 is het nog duidelijker geworden dat recruitment echt mensenwerk is en we enkel met een persoonlijke maatwerk aanpak succesvol kunnen zijn’. En daar wringt het voor veel organisaties. Het via het juiste kanaal vinden van die ene kandidaat. Op een goede manier in contact komen én een connectie ontwikkelen met, zodat die kandidaat uiteindelijk koffie bij jouw organisatie komt drinken; dat is echt handwerk en zeer tijdrovend. ‘En die tijd hebben veel organisaties niet,’, gaat Marie-Nel Tompson verder, ‘met een workload van ruim 50 vacatures, hebben corporate recruiters momenteel nog geen uur per vacature per week. Dus van het zelf zoeken naar kandidaten, laat staan proactief werven (talentpooling) is voor veel corporate recruiters totaal geen sprake. Met ons Sourcing Center ontzorgen én ondersteunen wij hen in dit traject. Je ontvangt van ons matchende, geïnteresseerde en gescreende kandidaten, zodat je zelf als corporate recruiter/lijnmanager direct het gesprek aan kan gaan’.

 

Duurzaam talent management

Regelmatig nemen we ook het gehele recruitmentproces uit handen en verzorgen we ook de branding, tooling & systemen en voeren we de gesprekken, salarisonderhandelingen en zorgen we voor het arbeidscontract en de onboarding van de kandidaat. Daarnaast draaien we nu een pilot bij één van onze opdrachtgevers omtrent duurzaam talent management; hoe zorg ik dat mijn talent na de onboarding binnen 2 jaar niet wegvloeit en hoe laat ik mijn talent mee ontwikkelen in en met mijn organisatie?’

 

Contact

Vond je dit een interessant artikel en wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via ? contact@masternexttalent.nl of ? 06-15421131.

 

Master Next Talent in de media
Het Talent Sourcing Center blijft niet onopgemerkt! Nu o.a. te lezen bij:
Werf& , Dutch IT Channel , Emerce en Hét Ondernemersbelang

Over Ons
Recruitment is mensenwerk, is persoonlijk, recruitment is maatwerk, recruitment is vakmanschap dat wij beheersen! Master Next Talent is met ruim 2 decennia recruitmentervaring een specialist op het gebied van alle hedendaagse uitdagingen die in-, door- en uitstroom van zowel vast als tijdelijk talent voor organisaties met zich meebrengen.

Naast het Sourcing Center biedt Master Next Talent haar opdrachtgevers diverse andere recruitmentdiensten aan waaronder interim recruitment, werving & selectie, executive search, detachering van tijdelijke professionals, talent management, recruitment consultancy en branding.

Bekijk meer

Het is tijd voor rebranding

Na jaren van zelf keihard mee-rennen als oprichter van een recruitment organisatie, heb ik recent de keuze gemaakt mijn eigen rol anders in te vullen.

Even rechargen

Ik heb verdorie echt heimwee …   Heimwee naar vorige week. Ik was namelijk op een betoverende plek, boven op een berg in Piemonte, Italië.

Contact