Even rechargen

Deel deze post

Ik heb verdorie echt heimwee …

 

Heimwee naar vorige week. Ik was namelijk op een betoverende plek, boven op een berg in Piemonte, Italië. Om na jarenlang heel hard alleen maar doorgaan, in alle rust eens te kunnen rechargen, weer de connectie met mezelf te voelen, bewust stil te staan en daadwerkelijk stil te zijn.

 

Ik heb yoga gedaan, gemediteerd, gerust, gewandeld, genoten van de zon en de wellness veelvuldig bezocht. Ik ben enorm verwend met heerlijk eten, heb genoten van massages, mooie intense gesprekken gevoerd met lieve mensen van over de hele wereld en ontzettend veel gelachen. Wat was ik hier na al die jaren aan toe!

 

Een eigen organisatie op- en uitbouwen is supergaaf, maar de clichés zijn zeker meer dan waar: van ultiem succes naar keihard vallen en weer opstaan, van tegen muren aanlopen tot het allemaal even niet meer weten, van gefrustreerd zijn tot heel verdrietig, van gewenst afscheid nemen tot ongewild vertrek en van energieloos tot gelukzalige euforie …. al deze fases, been there done that.

 

In het moment vertragen, rust en stilstaan hebben me daarom vorige week absoluut goed gedaan; ik heb weer hernieuwde energie, kristalheldere inzichten en mooie plannen gemaakt. Want jeetje, wat hebben we een mooi vak en wat staan ons de komende jaren nog prachtige uitdagingen te wachten op het gebied van 𝐭𝐚𝐥𝐞𝐧𝐭𝐦𝐚𝐧𝐚𝐠𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭.

Ik kan daarom niet wachten om samen met mijn team onze Master Next Talent organisatie klaar te maken voor deze toekomst. Een toekomst waarin ik vooral mijn expertise, vaardigheden en vakkennis meer en meer wil gaan overbrengen op de jongere generatie, zowel binnen Master Next Talent als daarbuiten. Waardoor ik vanuit mentorschap samen met mijn collega’s het recruitment landschap in Nederland en eventueel elders, nog professioneler, efficiënter en mooier kan maken.

 

Ik wil als groot ambassadeur van 𝐫𝐞𝐜𝐫𝐮𝐢𝐭𝐦𝐞𝐧𝐭 ons vak een warm hart blijven toedragen, wil hier landelijk ook mijn steentje aan gaan bijdragen. Niet omdat het moet, wel omdat we het leukste vak hebben wat er is en omdat het kan! En vooral met veel werkplezier nog een tijd samenwerken met een fantastisch team om me heen en regelmatig even bewust stilstaan en daadwerkelijk stil zijn, boven op die berg of niet!

 

Marie-Nel Tompson – Oprichter en eigenaar Master Next Talent

Bekijk meer

Het is tijd voor rebranding

Na jaren van zelf keihard mee-rennen als oprichter van een recruitment organisatie, heb ik recent de keuze gemaakt mijn eigen rol anders in te vullen.

Even rechargen

Ik heb verdorie echt heimwee …   Heimwee naar vorige week. Ik was namelijk op een betoverende plek, boven op een berg in Piemonte, Italië.

Contact