Het is tijd voor rebranding

Deel deze post

Na jaren van zelf keihard mee-rennen als oprichter van een recruitment organisatie, heb ik recent de keuze gemaakt mijn eigen rol anders in te vullen. Zoals ik in mijn vorige blog al aangaf, wil ik vanuit mentorschap mijn recruitment kennis- en expertise doorgeven aan de volgende generatie. Een groot deel van mijn taken overdragen aan anderen in mijn team. Niet omdat het niet meer leuk is, wel omdat ik in andere dingen gewoon beter ben. ?

Ondertussen heb ik het geluk dat ik al een aantal van deze toppers om me heen heb kunnen verzamelen. Zo is afgelopen februari mijn rechterhand in de rol van operationeel manager gestart, zijn per april jl. onze talent manager en content marketeer gestart en verwelkom ik in september extra commerciële slagkracht binnen Master Next Talent.

Een hele stap voor mij als eigenaar en perfectionist, naast dat het ook een flinke zakelijke investering is. Wel eentje broodnodig. De tijd is daar om met mijn bedrijf naar de volgende fase te gaan, van start up naar scale-up. Om een duurzaam en sterk fundament neer te zetten.

Dit gaat mij ook meer rust en overzicht geven, zodat ik vooral bezig kan zijn met de toekomst en kan werken aan onze organisatie in plaats van voor. Ook ontstaat er nu ruimte om echt te gaan netwerken en ons MNT-verhaal te (blijven) vertellen.

En ik begin aardig op dreef te komen; landelijk als bestuurslid van Recruiters United regionaal op de events van Business en lokaal als gast en spreker bij diverse Ronde Tafels en events.

Voor de juiste look & feel heb ik daarom weer ouderwets visitekaartjes laten ontwerpen en heb ik een fotoshoot gehad met Suzan Alberts en Michelle Nouws. Dus laat die 2e helft van 2023 maar komen. ?

Voor nu wens ik je een fijne zomer, een mooie tijd om te reflecteren en te rechargen!

Bekijk meer

Het is tijd voor rebranding

Na jaren van zelf keihard mee-rennen als oprichter van een recruitment organisatie, heb ik recent de keuze gemaakt mijn eigen rol anders in te vullen.

Even rechargen

Ik heb verdorie echt heimwee …   Heimwee naar vorige week. Ik was namelijk op een betoverende plek, boven op een berg in Piemonte, Italië.

Contact